safe
SPACE

Scroll Down
Alain Clark

alain

CLARK

Wat is er prettiger dan met een goed glas champagne in de hand, genieten van de warme klanken van de meest sympathieke artiest van Nederland.

Tijdens corona nodigde de Nederlandse singer-songwriter en producer Alain Clark al zijn muzikale vrienden uit in Alain’s Safe Space. Om samen met hem muziek te maken in deze voor alle artiesten zo pittige tijden. Dit uit creatieve nood geboren muzikale concept groeide al snel uit tot een fenomeen. Artiesten als Maan, Davina Michelle en Dotan waren van de partij. Om samen met Alain menig huiskamer te vullen met muzikale liefde.

Nu verplaatst hij Alain’s Safe Space naar Moët & Chandon Canal House om tijdens intieme huiskamerconcerten te vieren dat we weer bij elkaar mogen zijn. En om te laten zien hoe muziek mensen kan verbinden. Benieuwd welke muzikale gasten Alain uitnodigt om met hem te musiceren? Boek snel een ticket.

Boek hier een kaart voor het evenement.

WIE IS

Alain?

Alain Clark is een Nederlands popmuzikant, schrijver en producer.

De eerste single, This ain't gonna work, werd een top 3-hit en stond maar liefst veertien weken in de Top 40. De tweede single, Father and Friend, een duet met zijn vader Dane, was zelfs nog succesvoller. In Nederland ontving hij in 2009 een Edison Music Award voor de beste mannelijke artiest.

 

Ook heeft Alain een kinderboek geschreven. Het boek bestaat uit verhalen die hij aan zijn zoontje vertelt. Het boek heet Kat en Vis en is begin 2018 uitgegeven. Tijdens corona bedacht hij Alain’s Safe Space en lifestreamde hij meer dan 55 afleveringen. Hij nodigde steeds andere collega-artiesten uitnodigde om op een ongedwongen muziek te maken en zo hun verhaal te delen.