anke

DE JONG

Scroll Down
Anke de Jong

WHAT

to wear?

Eén ding hebben ze gemeen, de gezaghebbende en energieke hoofdredacteur van ELLE en deze strenge, maar rechtvaardige strafrechtadvocaat: regelmatig krijgen ze de vraag waar ze hun outfit hebben gescoord.

En terecht, want Anke de Jong en Julia Mekkes zien er altijd uit om door een witgouden ringetje te halen. Het leuke is: allebei hebben ze een totaal andere smaak en stijl, die past bij hun karakter. Ze gaan jou laten je zien hoe ook jij je verrassend en smaakvol kunt kleden. Helemaal in je eigen stijl.

Rondom een centraal thema en passend bij jouw leven en je werk. Deze verrassende vrouwen hebben een aanstekelijke energie en hun gevoel voor stijl, mode en beauty spat eraf. Na deze flitsende fashionpresentatie What to wear, hoef je dan ook nooit meer twijfelend door je walk-in closet te ijsberen, en trek je zelfverzekerd de juiste outfit uit het rek.

Boek hier een kaart voor het evenement.

wie is

ANKE?

Anke de Jong is een Nederlands journalist, geboren in het wonderschone Friesland. Ze was jarenlang hoofdredacteur van modeblad Glamour en is sinds vorig jaar hoofdredacteur van het gezaghebbende modemagazine ELLE.

De Jong is ook regelmatig te zien in Shownieuws. De uitspraak "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan", van Pippi Langkous is haar lijfspreuk.