Champagne-

BAR

Scroll Down

ontmoet &
GENIET

Geniet van een bruisend glas Moët & Chandon Impérial in de champagnebar van het Canal House. Dit is het bubbelende hart van het huis. Dé plek om leuke nieuwe mensen te ontmoeten of om samen met je allerbeste vrienden het leven te vieren. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan snel via deze pagina.

CHAMPAGNE-COCKTAILS
Hier proost je natuurlijk met een mooi glas champagne, maar kun je ook terecht voor een heerlijke champagne-cocktail, zoals de elegante Impérial 1869. Deze cocktail werd bedacht om het 150-jarig bestaan van Moët & Chandon Impérial te vieren. Of La Favorite, de smaakvolle cocktail die werd bedacht om Marquise de Pompadour te eren. Zij was dé champagne-fan van het allereerste uur.

BITES VOOR BIJ DE BUBBEL
In de champagnebar kun je speciaal voor het Moët & Chandon Canal House gecomponeerde bites bestellen. Prachtige gerechtjes die naadloos aansluiten bij de champagnes. Denk aan een sappig oestertje met schuim van Moët & Chandon of een uiterst verrassend mini-hamburgertje. Stuk voor stuk bites die zo smaakvol zijn, dat je ze niet wilt delen.

Hier vind je het menu van de champagnebar.

 
burger

openings-

TIJDEN

De champagnebar van het Moët & Chandon Canal House is open van 15 t/m 25 april.

In het weekend en op tweede paasdag is het Moët & Chandon Canal House open van 12.00 – 00.00 uur. Door de week ben je welkom vanaf 17.00 en sluiten de deuren om 00.00 uur.

zaterdag, zondag, tweede paasdag
12.00-00.00 uur

maandag - vrijdag
17.00-00.00 uur

champagnebar
Champagne Cocktail
bite

the

COLLECTION

Het Moët & Chandon Canal House is gevestigd in één van de mooiste panden van The Collection, een verzameling van de aller-mooiste office spaces in het hart van Amsterdam.

 

Bedrijven en organisatie kiezen steeds vaker voor veilige, flexibele kantoren. Gebouwen waarin medewerkers kunnen floreren en zich goed kunnen concentreren. De toekomst van werk wordt mogelijk gemaakt door technologie. The Collection loopt hierin voorop. Op de meest monumentale plekken van Amsterdam hebben zij een collectie van tailor-made kantoorruimtes gecreëerd. Boordevol voorzieningen en gedreven door gastvrijheid.

bite
bite
bite en champagne