het allerbeste

CADEAU

Scroll Down

lekker

UITPAKKEN

GEEF CHAMPAGNE CADEAU!
 

Een fles champagne cadeau geven, is altijd een goed idee. Omdat iedereen van champagne houdt én het altijd zorgt voor een feestelijk geluksmomentje. En het fijne is: je hoeft het cadeau niet zelf in te pakken, want de meeste champagnemerken zorgen elk jaar voor een geweldige cadeauverpakking.

TIPS VOOR CHAMPAGNE-
CADEAUPAKKETTEN

 

Zeker in aanloop naar de feestdagen vind je de mooiste geschenkdozen bij de Gall & Gall, Bijenkorf of gespecialisserde drankzaken. Maar ook tijdens de rest van het jaar zijn er altijd wel feestelijke champagne-cadeaupakketten te vinden. Altijd goed voor een verjaardag, een huwelijk, een nieuwe baan of baby van een goede vriend. Hier zijn vijf bruisende cadeautips voor een fles champagne waarmee je altijd goed voor de dag komt.

SMEG

De clicquot Fridge

Hoe leuk is deze? De stijlvolle mini-koelkast werd ontworpen in samenwerking met het designmerk SMEG. Een echt hebbeding, geïnspireerd op modellen van de jaren ’50, uitgevoerd in het herkenbare zonnegeel en rosé-roze van Clicquot. Deze nieuwe editie is plasticvrij en oneindig recyclebaar.

Gaga

spannende

VERPAKKING

Gaga, ooh-la-la! Als je aan Lady Gaga denkt, denk je aan een opvallende verschijning. Dit is ook de perfecte omschrijving voor de nieuwste samenwerking tussen deze topartiest en champagnehuis Dom Pérignon. Zij bedacht deze bijzondere Limited Edition-verpakking voor Dom Pérignon Rosé Vintage 2008. Meer over deze lekker knallende samenwerking lees je hier.

ice cooler

dubbel 

FUNCTIE

Opnieuw uitgebracht. Veuve Clicquot lanceerde in 2000 dit prachtige champagne-pakket, geïnspireerd door origami. Als een bloem opent de verpakking zich en verandert in een handige ice-bucket. Deze dubbelfunctie was natuurlijk al duurzaam, maar door de uitvoering met FSC-karton met een waterdichte laag van voornamelijk hergebruikte materialen is het de meest duurzame ijsemmer ooit!

mini-Moët

vier 

ALLES!

Waarom zou je alleen grote dingen vieren? Met deze mini-Moëtjes kun je ook van elk klein moment een feestje maken. Dat je de werkweek hebt overleefd, dat je de wasmand vol overhemden hebt gestreken of dat je vrijgezel bent. Deze aandoenlijke flesjes doen het ook goed als welkomstdrankje op een feestje, zeker met de gouden flutes die je erop kunt klikken. Nu in een fijne verpakking van zes stuks. Een cadeau dat altijd in goede aarde valt, maar je ook schaamteloos aan je zelf kunt geven.

Arrow

populaire

PIJL

Nog een klassieker van Veuve. Meteen na de introductie in 2016 was dit al een groot succes. En tot op de dag van vandaag zijn de Arrows mateloos populair, omdat de suggestieve bestemmingen die erop staan tot de verbeelding spreken en altijd in de smaak vallen. Ze zijn gemaakt van blik, één van de meest recyclebare materialen. Maar de Arrow is zo gewild dat hij eigenlijk niet weggegooid wordt, dus dit maakt hem nog duurzamer.

champagne cadeaupakket

champagne

PAKKET

CHAMPAGNE

CADEAUPAKKETTEN

 

De grootste selectie aan champagne-cadeaupakketten vind je bij de Bijenkorf. Prachtige boxen van de beste champagnehuizen Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Ruinart, Armand de Brignac, Krug en Dom Pérignon.

Protip: als je slim bent, dan geef je een fles champagne voorgekoeld, want dan kun je meegenieten van je eigen cadeau. Champagne wordt namelijk gemaakt om direct op te drinken en niet om te bewaren!