CHAMPAGNE 
& CHILL

Pourquoi

pas?

date
night

Je hebt een date, maar hoe maak je duidelijk dat je hem of haar écht leuk vindt? Het enige mogelijke antwoord op deze vraag: champagne. Zodra de fles openplopt, gebeurt er iets magisch. Dit geldt trouwens niet alleen voor een nieuwe date, want het kan geen kwaad om je bestaande relatie wat nieuwe liefde in de blazen met een flesje bubbels. Hier zijn wat tips voor een geslaagde date-night.

Champagne met bite

champagne
tour

Speltip 1: blijf in beweging. Ga bijvoorbeeld langs drie verschillende plekken waar je steeds een glas champagne drinkt met een lekker hapje erbij. Een oestertje, een bitterbal, een stukje pizza. Omdat je steeds op een andere plek zit, vliegt de avond voorbij, zonder dat je ook maar een minuut hoeft na te denken over een gespreksonderwerp. 

diner met kaarslicht

pop-up
restaurant

Dek een tafel op, het liefst op een onverwachte plek. Op het dak, in het parkje tegenover je huis, op zolder. Met kaarsen en een fles champagne zet je meteen de toon. Je kunt natuurlijk de hele dag zelf in de keuken staan zwoegen, maar tegenwoordig kun je ook iets lekkers laten bezorgen door een restaurant of een chef inhuren. Maak het af met een mooi menukaartje en wat romantische muziek.

date
koppel met Moët
fun in platenzaak
platenspeler

CALL ME
by your name

 

POTJE JEU DE BOULES

Het belangrijkste van een date-night is dat je iets samen doet. Dat kan best iets geks zijn, zoals een partijtje mini-golf of jeu de boules, want je moet vooral een beetje lol hebben. Kleed je overdreven netjes aan en zorg dat je een fles champagne en twee glazen in de aanslag houdt, zodat je elke overwinning kunt vieren.

ROLLENSPEL

Er is niets leuker dan een romantisch rollenspel op zijn tijd. Ga aan de bar hangen van een fancy hotel en bestel een fles champagne. Vraag de barman om die eenzame persoon aan het tafeltje ook een glas te brengen en voor je het weet heb je een geanimeerd gesprek. Nog leuker: boek last-minute een kamer en blijf romantisch slapen.

ontbijt

UIT
ontbijten

Daten hoeft natuurlijk niet per se ’s avonds. Het is leuk om iets te doen wat je normaal niet doet. Uit ontbijten gaan, bijvoorbeeld. Er is niets fijner dan de dag beginnen met een romantisch champagne-ontbijt en brunch of piclnick met bubbels. Of ga lekker op vakantie in eigen huis!