unexpected

TRENDS

Scroll Down
Danie Bles

danie
BLES

Wil je weten wat de modetrends voor komend seizoen zijn? Hoe jij op komende zomerfeestjes kunt zorgen voor gemeende complimenten en jaloerse blikken? Hoe je met een paar slimme trucs laat zien dat je helemaal on-trend bent?

Schuif dan aan bij deze inspirerende fashion-presentatie in de heerlijke huiskamer van Moët & Chandon Canal House. Want wie kan je beter vertellen over dé modetrends dan Danie Bles? Zij is niet alleen de bekendste stylist van Nederland en succesvol mode-ondernemer, maar ook dé vrouw achter de Amsterdam Fashion Week.

Met praktische tips en inspirerende voorbeelden blikt ze vooruit op komend modeseizoen. Alsof dit nog niet genoeg is: het eind van deze intieme trendsessie heeft ze voor iedereen een persoonlijke unexpected gift.

Boek hier een kaart voor het evenement.

WIE IS

danie bles?

Danie Bles is één van de meest toonaangevende fashion-ondernemers van Nederland.

Daniella Sharon (Danie) Bles is een Nederlands modestyliste. Toen ze achttien jaar was, verzorgde ze al de styling voor testfoto’s bij de Elite Model Look. Als personal shopper heeft ze jarenlang de styling verzorgd van diverse celebs, onder meer Sylvie Meis en Leontine Borsato. Sinds 2017 staat Danie aan het hoofd van de Amsterdam Fashion Week.