lady gaga x
DOM PÉRIGNON

Scroll Down

opvallende

VERSCHIJNING

Gaga, ooh-la-la! Als je aan Lady Gaga denkt, denk je aan een opvallende verschijning. Dit is ook de perfecte omschrijving voor de nieuwste samenwerking tussen deze topartiest en champagnehuis Dom Pérignon. Wat beide wereldmerken gemeen hebben, is dat ze niet bang zijn om tegenpolen te gebruiken, spanning op te zoeken en hierin harmonie vinden.


SPANNENDE LIMITED EDITION


In aanloop naar het feestseizoen, komen beide makers met een spannend limited-edition ontwerp voor de Dom Pérignon Rosé Vintage 2008. Het roept direct het gevoel op van zelfexpansie: het gedestructureerde design komt van binnen naar buiten, alsof hij aan zijn eigen vorm wil ontsnappen. Dit geeft de ‘opgeblazen’ metallic cover absolute schoonheid. Je voelt de emotionele spanning tussen Lady Gaga en Dom Pérignon in dit krachtige ontwerp. Vorig haar startte de inspirerende samenwerking tussen beide karakters

LADY GAGA


Dom Pérignon is een wisselwerking tussen de personality van het jaar en tijdloze esthetiek, een dialoog van frisheid en volwassenheid, van schaduw en licht. Lady Gaga kiest op haar beurt voor het laten botsen van culturele codes, de paradox tussen het populaire en de avant-garde en het ombuigen van klassieke regels om de creatieve grenzen te verleggen.

Als Dom Pérignon een rosé maakt, dan kun je dat ook zien als een vrijheidsverklaring. De vrijheid om zijn eigen grenzen te verkennen. De pinot noir-druif kleurt deze champagne met zijn zinderende rood en geeft een levendige kracht aan deze zelfverzekerde assemblage.

Over personality gesproken: het bouquet van Dom Pérignon Rosé Vintage 2008 opent onmiddellijk met frambozen, snel vergezeld door mooie tonen van viooltjes. Dan komen er groenere nuances, met een hint van engelwortel. Je proeft de zure basis - de handtekening van de vintage - en de stevige structuur van de pinot, die het hart van de wijn laat bonzen. De champagne heeft een aanhoudende afdronk met pioenrozen en witte peper.

Gaga
Dom Pérignon
Gaga
Lady Gaga
Dom Pérignon