LIVING

room

Scroll Down

de
EVENTS

Danie & Renate: fashion & interior trends
Topstylist Danie Bles en televisiepersoonlijkheid Renate Gerschtanowitz laten je zien wat de raakvlakken zijn van interieur en mode en geven je een overzicht van de trends van komend seizoen. Je krijgt twee glazen Moët Impérial en twee bijpassende bites.

RvdK: the art of dressing up
Fashion-designer Ronald van der Kemp geeft een clinic over en het bouwen van een wardrobe. RVDK vertelt je hoe je anders naar jezelf kunt kijken. Hoe je je persoonlijkheid kunt omarmen. Je krijgt twee glazen Moët Impérial en twee bijpassende bites.

Alain Clark: safe space
In Alain’s Safe Space nodigt singer-songwriter en producer Alain Clark telkens een muzikale vriend uit. Het is een verrassing met wie hij optreedt, tijdens dit intieme huiskamerconcert. Je krijgt twee glazen Moët Impérial en twee bijpassende bites.

Anke & Julia: what to wear
Hoofdredacteur van ELLE Anke de Jong en strafrechtadvocaat Julia Mekkes: gaan jou laten je zien hoe ook jij je verrassend en smaakvol kunt kleden. Helemaal in je eigen stijl. Je krijgt twee glazen Moët Impérial en twee bijpassende bites.

 

De inspirerende living room van het champagnehuis blijft je telkens weer verrassen. Het is een podium waar de bijzonder getalenteerde vrienden van Moët & Chandon zorgen voor inspirerende sessies. Het is ook waar muziek wordt gemaakt en waar je mensen kunt ontmoeten die je leven een andere wending geven.

BOEK NU

Boek één van de creatieve sessies, inclusief 2 glazen Moët & Chandon en 2 bijpassende bites (waarde 50 euro). Voor data en het boeken van kaarten kijk hier.

Living Room
Living Room
Living Room
Canal House
Alain

reserveer
NU

Voor de events in de Living Room van het Moët & Chandon Canal House kun je tickets kopen. Wees er snel bij, want het aantal plekken is zeer beperkt.

Voor een plekje aan de champagnebar hoef je niet te reserveren. Je kunt gewoon binnenlopen. Wil je meer leren over de lekkerste bubbel ter wereld? Reserveer dan een plekje in de tasting room. Champagnekenners leren je hier goed proeven. En het cursusmateriaal drinken we gewoon op!