Me, myself & champagne

Pourquoi

pas

Champagne
bad

Je laat het bad volstromen, zet je favoriete playlist op en brandt een kaarsje.

 

Zacht plopt de kurk van het kleine flesje champagne dat je in de koelkast had verstopt. Een zucht van verlichting ontsnapt uit de fles. Dit is jouw moment. Het glas op de badrand schenk je voorzichtig vol. Niet te snel, om te zorgen dat er geen slok van dit kostbare goud wordt verspild. Dan zet je het koude glas aan je lippen.

GELUK ZIT IN EEN KLEIN FLESJE

Als je een avond in je eentje bent, dan open je misschien niet snel een grote fles champagne. Al kun je deze na opening best nog een dag of twee bewaren. Maar om toch een klein geluksmomentje te creëren, kun je ook kiezen voor een klein flesje, waar precies twee glazen uit gaan. Dan hoef je je nóg minder schuldig te voelen!

Bubbels en bubbels

WELLNESS
weekend

Je kunt je badkamer omtoveren tot een luxe spa, maar als je er écht even tussenuit wilt knijpen, boek dan een lekker champagne-arrangement in een wellness-center. Kom tot rust in de sauna. En vooral blijven opgieten tot je totaal ontspannen bent. 
 

champagnebad

op je

GEZOND

heid!

IS CHAMPAGNE GEZOND?

Er wordt wel eens beweerd dat champagne gezond voor je is. Dat is natuurlijk het nieuws dat we allemaal willen lezen, maar dat willen we niet beweren. Ja, champagne bevat polyfenolen (anti-oxidanten), die positieve effecten hebben op je hart en vaten. Bovendien champagne bevat slechts 80 calorieën per glas, veel minder bijvoorbeeld dan de meeste witte wijnen. Maar gezond is misschien een groot woord. Champagne bevat natuurlijk wel alcohol. Maar, omdat er bubbels in zitten, drink je deze wijn wat langzamer en bewuster, waardoor je minder alcohol tot je neemt. Een of twee glaasjes per dag kunnen volgens wetenschappers geen kwaad. Dus dan kun je maar beter zorgen dat je geniet van iets echt bijzonders, dan van een lauw biertje.