MOËT & CHANDON
champagne bar

 

 

Scroll Down

bubbel

HEMEL

Als je nog een excuus nodig had om een keertje in Londen te gaan shoppen, dan heb je dit nu! Deze gloednieuwe champagnebar van Moët & Chandon moet je namelijk gezien en geproefd hebben.

Op de begane grond van het wereldberoemde warenhuis Harrods vind je deze stijlvolle bar. Absolutely fabulous om even neer te strijken met je shopping-bags en op adem te komen met een woest bruisend glas bubbels.

TREND: CHAMPAGNEBARS

Champagnebars zijn dé trend van dit moment. Geen wonder, want champagne was nog niet eerder zo gewild. En wat is er lekkerder dan eventjes genieten in een omgeving die helemaal draait om deze bubbel. In Amsterdam kun je tegenwoordig terecht bij The Champagne Room en de nieuwe Bar du Champagne op het Rokin. Wereldsteden als Londen hebben al jaren champagnebars, bijvoorbeeld in luxe warenhuizen. Want bij écht shoppen hoort een glas bubbels.. Maar nooit eerder zo groot als de nieuwe Moët & Chandon Champagne Bar van Harrods. Dit is bovendien de eerste permanente champagnebar van dit huis in Europa.

GOUDEN CHANDELIER

Aan de bar is plek voor 34 personen onder een opvallende gouden chandelier die de topografie van de streek Epernay weerspiegelt. Je bestelt hier champagne voor nog geen 19 euro. Van een 'gewoon' glas Impérial Brut tot een bijzondere vintage rosé. Wil je echt uitpakken, dan kan dat ook, want er staan ook een paar uitzonderlijke flessen op de kaart, zoals 1959 Grand Vintage Magnum met een waarde van 4.400 euro.

MOËT CARAMEL

Ook kun je er fantastische champagne-cocktails proeven en kun je kiezen uit een aantal bizar lekkere bites. Wat dacht je van steenoesters met een topping van peer, komkommer en Oscietra-kaviaar of een vegan 'faux gras' met rabarber, gember dat wordt geserveerd met brood. En helemaal verslavend: de smeuïge Moët Caramel. Dit is een Moët & Chandon-flesje van pure chocolade gevuld met 66% pure chocolademousse & gezouten karamel, geserveerd op een knapperige biscuit.

Harrods
Harrods
Harrods