PYJAMAS &
CHAMPAGNE

Pourquoi

pas?

BUBBELS IN BED

Pourguoi pas?

Er is niets lekkerder dan een glas champagne in bed. Of het nou een romantische avond is met je favoriete partner, een pyjamafeestje met je gezelligste vrienden of een uitgebreid zondagsontbijt. Geen bedfeestje zonder bubbels!

DON'T
distrurb!

We brengen steeds meer tijd door in bed. Onze slaapkamer is de nieuwe woonkamer waar we lezen, werken, relaxen en andere spannende dingen doen. Waar vroeger de keukentafel het centrum van het huis was, is dat nu het bed geworden. De slaapkamer wordt steeds meer een luxe hotelsuite, waar je je even lekker kunt terugtrekken. Heb je er wel eens over nagedacht om op vakantie te gaan in je eigen huis?

 

Zet een koele fles champagne met twee glazen op je nachtkastje, trek je badjas aan en hang een bordje DON’T DISTURB aan de deur. Zin in roomservice? Laat een pizza bezorgen en eet deze lekker op in bed. En zet daarna de lege dozen en fles voor de deur. Dat mag, want jij bent immers met vakantie! Wil je écht een ultiem hotelgevoel? Zet een minibar op je slaapkamer!

Ruinart in bed
Love is in the air
in bed
In bed

PYJAMA
party

Hoe leuk is het om een pyjama-party te organiseren met een paar van je beste vrienden? Iedereen trekt zijn favoriete slaapkostuum aan, je zet een lekker muziekje op en wat hapjes klaar. Oesters, kaasstengels, dadels, toast met gerookte zalm. Dit smaakt allemaal verrassend goed bij… juist: champagne. En de volgende ochtend serveer je een heerlijk ontbijt op bed met bijvoorbeeld een frisse, fruitige rosé-champagne.

Champagne in bed