renate

gerschtanowitz

Scroll Down
Renate Gerschtanowitz

INTERIOR

meets

MODE

 

Wist je dat de aankleding van je huis en mode zijn aan dezelfde trends onderhevig zijn? Internationale metatrends bepalen de kleuren, vormen en stoffen die we overal om ons heen (gaan) zien. Maar waar komen deze trends eigenlijk vandaan en hoe kun je hiermee zelf aan de slag om te zorgen dat je interieur en je kledingkast helemaal up-to-date zijn?

De topstylist en succesvolle mode-ondernemer Danie Bles en de immer goed geklede en bruisende televisiepersoonlijkheid Renate Gerschtanowitz nemen je mee in een wereld vol creativiteit en stijl. Dit dynamische duo laat je zien wat de raakvlakken zijn van interieur en mode en stomen je helemaal klaar voor komend seizoen.

Terwijl je nipt aan een fashionable glaasje champagne, word je gewild of ongewild meegezogen in hun duizelingwekkende trendpresentatie.

Boek hier een kaart voor het evenement.

WIE IS
renate?

Renate Gerschtanowitz-Verbaan is een Nederlandse presentatrice, model en voormalig videojockey.

Topmodel Renate brak door bij muziekzender TMF, waar ze werd ontdekt als presentator. In 2006 stapte ze over naar RTL 5 om één van de gezichten van het reisprogramma RTL Travel's Hotlist te worden.

Ook presenteerde ze het programma's als Beauty en de Nerd, Revenge of the Nerds, Lost in Tokyo, de Nederlandse versie van Project Catwalk en Daten in Donker. Renate is getrouwd met acteur en presentator Winston Gerschtanowitz en ze hebben twee zoons.