THE ART

of dressing up

Scroll Down
RVDK

RVDK

Hoe bepalend is kleding voor je persoonlijkheid? Fashion-designer Ronald van der Kemp geeft een clinic over en het bouwen van een wardrobe.

Als er iemand je alles kan vertellen over over personality en excentriciteit dan is hij het wel. De topcouturier die bekend staat om zijn uitgesproken, kleurrijke en duurzame mode, geeft een niets verhullende blik achter de schermen van de sterren die hij kleedt. En hij leert je hoe je zelf een garderobe kunt samenstellen die helemaal bij jou past. Sterker nog: die jou versterkt!

RVDK vertelt je hoe je anders naar jezelf kunt kijken. Hoe je je persoonlijkheid kunt omarmen en één kunt worden met al je imperfecties. Vanuit zijn, voor de gelegenheid naar het Canal House verplaatste, mode-atelier neemt hij je, aan de hand van inspirerende voorbeelden, mee in zijn creatieve ontwerpproces. Aan de hand van muses uit de jaren ’70 en ’80 laat hij zien hoe hij welke invloed deze hebben op zijn werk en hoe een design tot stand komt.

Boek hier een kaart voor het evenement.

ronald

VAN DER KEMP

Ronald van der Kemp werkte meer dan 25 jaar als ontwerper en creatief directeur voor high-end internationale luxemerken zoals Bill Blass, Celine/Michael Kors, Guy Laroche en Barneys voordat hij een label onder zijn eigen naam lanceerde.

 

 

RVDK Ronald van der Kemp is 's werelds eerste duurzame couture label. RVDK heeft een missie om de wereld te laten zien dat ethische mode glamoureus en opwindend kan zijn, en high fashion kan injecteren met een gevoel van nostalgie en een verlangen naar de hoogtijdagen van haute couture. RVDK gelooft dat een vorm van kunst gedrag kan veranderen wat leidt tot een grotere verandering in de industrie.