SIPPING
& SHOPPING

Pourquoi

pas?

BELONEN MET

bubbels

Waarom zou je nog naar een winkel gaan om te shoppen, terwijl je tegenwoordig alles online kunt kopen? Er is maar één antwoord mogelijk: omdat écht shoppen veel leuker is. Lekker grasduinen in het rek, terwijl je de stoffen door je handen laat glijden. En je oog valt op een tasje dat ook nog eens afgeprijsd blijkt te zijn. Shoppen wordt steeds meer een uitje, waarbij je tussendoor jezelf best mag belonen met bubbels.

 

CHAMPAGNEBAR

Champagne en shoppen gaan trouwens al heel lang samen. Bij het ontstaan van warenhuizen in de 20e eeuw werd een winkelomgeving gecreëerd vol service en luxe en daar hoorde champagne vanzelfsprekend bij. Nog steeds heeft een beetje warenhuis of luxe winkelstraat een champagnebar.

sipping shopping

private 

viewing

LEKKER ONLINE


Heb je te weinig tijd om door winkelstraten te struinen, maak dan gewoon van het online shoppen een feestje. Begin met het opdoen van inspiratie in online magazines, zodat je op de hoogte bent van de laatste trends. En dan gaan je lekker shoppen. Naast je laptop staat een gevulde flûte.

Nog leuker is om een fles champagne open te trekken samen met een groep vrienden terwijl je elkaar de nieuwe aanwinsten showt. Alsof het een private viewing is, in de salon van een Parijse mode-ontwerper. Front row met een glas champagne in de hand.

Het grote voordeel: de bubbels maken de tongen los, en zorgen ervoor dat je alleen die dingen houdt die je echt fabulous staan.

BIJ
bubbelen

In luxe winkels is het heel normaal om een glaasje champagne te schenken. Zeker bij grote aankopen wil je even de tijd nemen, voordat je de keuze maakt. En als je dan dat prachtige horloge of die ene ring koopt, dan mag dat zeker gevierd worden. Shoppen is tegenwoordig een uitje geworden, iets wat je doet met je vrienden of familie, waarbij je tijdens een lunch of borrel even lekker bijbabbelt en bijbubbelt.