TRAVEL 
IN STYLE

Pourquoi

pas?

terug in
de tijd

We verlangen terug naar het reizen van vroeger, waarbij de reis zelf minstens zo belangrijk was als de bestemming. Een luxe treinreis, een reis per luxe riviercruise of vliegen in stijl met een glaasje champagne aan boord.

rijdend
hotel

Muzikanten spelen een jazzy deuntje, om te vieren dat de trein bijna gaat vertrekken. Een man in prachtig uniform pakt de bagage uit onze handen en gaat ons voor naar de coupé. Met een glas champagne in de hand zwaaien we vanuit het luxe restaurant naar de achterblijvers. De trein gaat steeds sneller, maar de tijd lijkt toch stil te staan.

ORIËNT EXPRESS

Slaaptreinen waren even helemaal weg, maar zijn weer in trek. Geen stress op de snelweg, maar genieten van een goed boek en in slaap gewiegd worden door de cadans van de trein. Lekker klimaatbewust en heerlijk luxe. Zoals de prachtige Venice Simplon Oriënt Express die sinds kort ook vanuit Amsterdam vertrekt. Met de luxe en service van een grand hotel.

Oriënt Express
Champagneglazen
Orient Express

travel
outfit

STATEMENT-ZONNEBRIL

Ook je outfit is belangrijk als je reist. Een tas van het juiste formaat met alle dingen die je onderweg nodig kunt hebben. Van lippenbalsem tot een tandenborstel. Een statement-zonnebril, waarachter je heerlijk kunt verstoppen is een absolute must-have voor onderweg, eventueel met een grote hoed. 

WIJDE KLEDING

Als je lange tijd onderweg bent is wijde kleding erg fijn. Een kimono is bijvoorbeeld ideaal, zeker als je naar een warm land gaat. Zorg voor kleding in laagjes en een fijne shawl, mocht je het onderweg koud krijgen. Tot slot: een vintage koffer is natuurlijk prachtig en stijlvol, maar een koffer met ingebouwde USB-lader is wel heel erg handig. Want met een lege telefoon ben je pas echt ver van huis.

Map
sunset
vintage koffers
reizen
bentobox

sushi
onderweg

Een luxe treinreis met de Oriënt Express is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar je kunt gewoon meedoen aan deze trend en je eigen reis een beetje stijlvoller maken. Al reis je door Nederland! Neem in plaats van kleffe bammetjes een bento-box vol verse sushi mee voor onderweg, met een mini-flesje champagne.
 

picknick

pick
nick

Of neem als je met de auto op vakantie gaat een picknickmand mee vol heerlijkheden en ga onderweg ergens picknicken in een mooi stukje natuur. Het gaat er gewoon om dat je niet mee zo snel mogelijk van A naar B wilt komen, maar optimaal geniet van de reis.