UPGRADE
YOUR DINNER

Pourquoi

pas?

THUIS
uit eten

Thuis uit eten gaan is afgelopen jaren erg populair geworden. Een lekker diner, mooie wijnen, maar in de intieme omgeving van je eigen huis. Samen of met vrienden. Er zijn tegenwoordig gelukkig tal van mogelijkheden om thuis een uitgebreid diner te geven, zonder dat jezelf dagenlang in de keuken hoeft te staan. 

Ruinart

first

IMPRESSION

Je krijgt maar één kans voor de eerste indruk. Zorg dat je je gasten verwelkomt met een bijzonder drankje, zoals een glas bubbels. Door een wijnkoeler met een fles champagne en flûtes klaar te zetten, maak je aan je gasten duidelijk dat er dit keer geen snelle pasta op tafel komt. Een magische start van je culinaire avond.

fruits de mer

waan je
IN PARIJS

APÉRITIF DINATOIRE

Wil je je gasten overdonderden met een feestelijk maal, zonder dat je de hele tijd naar de keuken rent? Serveer een apéritif dînatoire, in plaats van een uitgebreid viergangendiner. Een tafel vol delicatessen, warme en koude hapjes die perfect bij champagne passen, zoals rillette op toast, mini-brochettes met zalm of blini's met kaviaar. 
 

FRUITS DE MER

Bestel een Fruits de Mer-plateau met kreeften, oesters en andere schelp- en schaaldieren en je gasten wanen zich meteen in een Parijse bistro. Champagne past erg goed bij seafood.

AVONDJE ZONDER afwas

Nog makkelijker is om iets te laten bezorgen door een restaurant. Nog luxer: huur gewoon een chef in. Steeds meer restaurants bieden deze service aan. Een kok bereid alles voor en maakt het af in jouw keuken, eventueel met een ober die serveert. Zelfs de afwas doen ze voor je, zodat je écht uit eten bent in eigen huis.