BE MY

valentine

 

Scroll Down

liefdes
belletjes

 

Juan Luis Guerra zong al over Burbujas de Amor. Liefdesbubbels. Het gevoel van verliefdheid. Wordt champagne daarom geassocieerd met romantiek? Omdat de belletjes in het glas doen denken aan de vlinders in je buik? Of omdat bijzondere liefdesmomenten nog gedenkwaardiger worden met een fles champagne erbij?

Champagne en verliefdheid hebben sowieso veel gemeen. Het speelse karakter, de combinatie van frivole lichtheid en de zich steeds verder ontwikkelende diepgang. En het feit dat ze beide nooit gaan vervelen. Ook dat je er schaamteloos van moet genieten, omdat je weet dat het tijdelijk is. I only drink Champagne on two occasions, when I am in love and when I am not." zei Coco Chanel al. Ja, als je gelukkig bent dan is er niets fijner om de liefde te vieren met een mooi glas champagne. Want zelfs als de verliefdheid over is, dan is er altijd nog champagne.

Moët & Chandon geschenkverpakking

say

YES

Maak Valentijn dit jaar extra speciaal met een limited edition champagne-geschenkverpakking. Schenk jouw geliefde deze prachtige 'Say Yes to Love'-box. Hij is vanaf 1 februari (alleen online) verkrijgbaar bij de Bijenkorf, met daarin een heerlijke fles Moët & Chandon Impérial Brut.

Champagne koppel

Valentine

TOP 5

Een fles champagne is een prachtig cadeau om te laten zien dat je van iemand houdt. Geef hem het liefst gekoeld, zodat je er meteen samen van kunt genieten. We geven hier een top vijf van onze Valentijns-favorieten:

 

1. Dom Pérignon Vintage 2012

Deze champagne bruist van de energie, dus past enorm goed bij de liefde. Als hij wordt ingeschonken zie je direct de onstuimigheid in je glas. Hij is fris, hij is gul, kortom: de ideale relatie. Eh, champagne.

2. Moët & Chandon Impérial - Say Yes to Love

Het gaat natuurlijk om de inhoud, maar de verpakking is minstens zo belangrijke. Aantrekkelijker dan deze Say Yes to Love-geschenkverpakking wordt het niet. Het ideale liefdescadeau.

3. Veuve Clicquot Grande Dame 2012

Een combinatie van diepgang en textuur, maar ook persoonlijkheid en elegantie. Met deze bijzondere vintage kun je laten zien dat je écht van iemand houdt.

4. Rosé Impérial

Wat is er mooier dan de liefde vieren met een smaakvolle rosé-champagne? Bijvoorbeeld de Moët & Chandon Rosé Impérial. Deze roze klassieker is verrassend verleidelijk door zijn gevoelige, soepele en gulle fruitaroma's.

5. Mini Moët

Als je single bent, dan is dat geen excuus om tijdens Valentijnsdag niet een lekker glaasje champagne te drinken. Want je moet immers laten zien dat je van jezelf houdt. En hoe kan dat beter dan met zo'n fijn mini-flesje? Alleen voor jou.

The Champagne Room

samen

proosten

Zoek je een fijne plek om samen te genieten van een glas champagne? Dat kan bij The Champagne Room. Met een fabulous uitzicht op de Dam, een heerlijk glas Dom Pérignon in de hand en een bijpassend gerechtje op je bord, kun je elkaar de oneindige liefde verklaren. Meer informatie vind je hier.