EEN KOELKAST

vol champagne

Scroll Down

GEEF NU
CADEAU

VEUVE CLICQUOT X SMEG


Een koelkast vol champagne cadeau geven? Dat kan! Bestel hem nu online, dit kleurige schatje.

De koelkast is een uniek ontwerp, geïnspireerd op de koelkasten uit de jaren 1950. Het is een unieke samenwerking van Veuve Clicquot met het designmerk SMEG. De stijlvolle minikoelkast is verkrijgbaar in het kenmerkende zonnegeel of de opvallende rosé-kleur van dit mooie champagnemerk. Hij belichaamt de creatieve geest van het champagnehuis. Deze vernieuwde editie is plastic-vrij en oneindig recyclebaar. Hij houdt de champagne tot twee uur gekoeld. 

De koelkastjes zijn te bestellen via Bovino. De voorraad is beperkt, dus twijfel niet te lang!

veuve x smeg

250 JAAR
VEUVE CLICQUOT


Om haar 250e verjaardag te vieren lanceerde Veuve Clicquot THE ICONS: een collectie van de vier meest opvallende geschenkverpakkingen, waaronder deze minikoelkast. Hoera! Alle vier opnieuw ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Zonder plastic, 100% recyclebaar, met een aanzienlijk lagere uitstoot van broeikasgassen. Dit past helemaal binnen het zeer innovatieve gedachtengoed van Veuve Clicquot.

smeg x veuve

MAATJE
MEER

 

Wil je liever een iets grotere koelkast? Dat kan ook! De grotere editie van de Veuve Clicquot-koelkast is ook verkrijgbaar. Zeg nou zelf: deze is zo cute! Die wil je als champagne-liefhebber écht in je keuken hebben staan. Of nog liever: naast je bed.

Vraag er naar in de inspirerende showroom van SMEG in Amsterdam.