IMPERIAL
1869

Scroll Down

FEESTELIJK &

verfrissend

champagnecocktail

De eenvoud van perfectie. Deze elegante cocktail is speciaal bedacht om het 150-jarig bestaan van Moët Impérial te vieren. Een cocktail waarin de frisse smaken van deze iconische champagne perfect uitgelicht worden.

De Brut Impérial werd in 1869 geïntroduceerd en is een eerbetoon aan de bijzondere relatie van het champagnehuis met de keizerlijke Franse familie. Dit viel ook nog eens samen met de 100-jarige geboortedag van Napoleon Bonaparte.

 

BEREIDING

Schenk alle ingrediënten in een coupeglas en top het vervolgens af met de champagne. Garneer met een bloesemtakje of wat gipskruid.

Benodigde
ingrediënten

15ml
Agavesiroop
2drops
Grapefruitbitters
15ml
Sinaasappelbloesemwater
100ml
Brut champagne
takje
Bloesem
niveau
Eenvoudig
BEREIDINGSTIJD
5 MINUTEN
Smaak
fris, bloemig
LEKKER BIJ
Groentechips
Imperial 1869

WAAR &
wanneer

De eerste indruk is goud waard. Deze cocktail is een stijlvolle binnenkomer.

Deze superelegante cocktail is perfect als welkomstdrankje om je gasten mee te verrassen tijdens een bijzonder evenement. De feestelijke champagnecoupe met de goudkleurige inhoud en het prachtige bloesemtakje brengen iedereen meteen in hogere sferen. Hij levert sowieso mooie plaatjes op.

Ook als aperitief is deze verfrissende cocktail zeer geschikt. Serveer hier wat lichte bites bij, als krokante groentenchips met een romig dipje en de toon van de avond is gezet.

POPCORN 
& CHAMPAGNE

Pourquoi 

pas?