champagne
EXPERIENCE

Scroll Down
07 Sep — 30 Jan / Voorburg

at 
CENTRAL PARK

Sinds 7 september biedt Central Park een bijzondere champagne-ervaring, in samenwerking met Dom Pérignon.

 

Wat is er fijner dan van champagne genieten in een buitengewone omgeving, met een wijnkaart in de hand, zoals je die niet vaak zult tegenkomen?

BEACOUP DE VINTAGES

Kies uit een buitengewone selectie jaargangen van champagnehuis Dom Pérignon met de vintages 2002, 2003, 2004, 2008 en 2010. Écht iets te vieren? De 2008 en 2004 zijn ook als magnum te bestellen en de 2008 zelfs als Jeroboam. Of kies voor één van de speciale releases: de Plénitude 2 van 2002 of 2003.

BY THE GLASS

Bijzonder is dat de Dom Pérignon niet alleen per fles besteld kan worden! Dom Pérignon 2010 is ook per glas te verkrijgen. Om de exclusieve champagne-ervaring te overtreffen heeft Central Park ook exclusieve pairings samengesteld: fantastische bites, zoals: Cru oesters, Jamon Iberico 100% Bellota, Perle imperal caviar, Russian Asetra caviar en Beluga caviar. Naast Dom Pérignon kun je ook champagne van Ruinart (Blanc de Blancs) en Roger Manceaux per glas drinken. Wat een feest.

RESERVEER

Voor meer informatie over de Champagne Experience of het maken van een reservering, mail info@centralparkvoorburg.com of bel 070 3872081.

 

 

Dom Pérignon
Dom Pérignon
Dom Pérignon
Dom Pérignon

CENTRAL PARK

voorburg

Central Park Voorburg staat bekend om de bijzonder gastvrije ervaring , zowel in het hotel als culinair.  Het prachtige landgoed Vreugd & Rust ligt in de buurt van Den Haag. In het 18e eeuwse landhuis zijn nu een hotel met restaurant en bar gevestigd. SVH Meestergastheer Joey de Kruijf en zijn partner Tamara Holwerda hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en ontvangen de gasten dan ook het liefst persoonlijk. In deze statige, maar gezellige omgeving, veroveren zij met verfijnde gerechten en een breed assortiment de harten van culinaire liefhebbers.