the

CHAMPAGNE

room

Scroll Down
01 Dec — 12 Mar / Amsterdam

DOM PÉRIGNON

by the glass

Champagne drinken met uitzicht op de altijd bruisende Dam? Dat kan bij The Champagne Room van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Een uitmuntende plek om te relaxen na een uurtje shoppen bij de Bijenkorf. Of om iets te vieren met vrienden en familie. Extra bijzonder: deze stijlvolle champagnebar schenkt komende maanden Dom Pérignon by the glass. 

PROOSTEN OP HET LEVEN

Reserveer snel een plekje of loop gewoon lekker binnen. Vanaf 9,50 euro bestel je al een mooi glas champagne om mee te proosten op het leven. Bijzonder is dat je Dom Pérignon per glas kunt bestellen. Deze staat op de kaart voor 25 euro. Bij deze frisse, gulle bubbel, wordt voor 5 euro een heerlijke bite met ribeye, parmezaan en zwarte bonen geserveerd, uit de keuken van het door Michelin bekroonde restaurant The White Room.

DOM PÉRIGNON VINTAGE 2012

Dom Pérignon is één van de aller-beste champagnes, vernoemd naar de monnik die een belangrijke rol speelde bij het ontstaan van deze wijn. Deze vintage-only champagne wordt alleen gemaakt na een goed oogstjaar. Zoals bijvoorbeeld 2012! Dit was een jaar vol tegenstellingen, maar met een fantastische oogst. Dat zorgde voor een zeer levendige champagne. Als je de fles opent, ervaar je direct een onstuimige explosie met een verkwikkende sensatie. Geen betere champagne dus, om te proeven in het levendige centre of the centre van onze hoofdstad.

The Champagne Room
Dam 9, Amsterdam

Dom Pérignon
The Champagne Room
The Champagne Room
The Champagne Room
The Champagne Room