Petit R

Scroll Down
01 Nov — 03 Dec / Okura Hotel

virtuele
EXPERIENCE

Spectaculair, zinnenprikkelend en visueel is de exclusieve Petit R Adventure experience van Ruinart. In samenwerking met Ciel Bleu, het tweesterrenrestaurant van Hotel Okura Amsterdam, kun je nu een bijzonder vijfgangendiner met bijbehorende Ruinart-champagnes boeken.

 

Tijdens het diner, dat plaatsvindt in The Imperial Suite van Hotel Okura Amsterdam, wordt de rijke geschiedenis van Maison Ruinart verbeeld door Petit R, een digitaal kunstwerk. Een creatief spectakel brengt de kleurrijjke geschiedenis van het oudste champagnehuis ter wereld tot leven. Een gedekte eettafel is het doek waarop met 3D-mapping een film wordt afgespeeld, waarbij de borden, de glazen en het bestek een grappige bijrol hebben. De Japanse kunstenaar Kanako Kuno laat met deze film art de vivre-visie van Ruinart zien, op een manier die past bij deze tijd.

Deze digitale creatie is een eenmalige, exclusieve en culinaire ervaring in Nederland en is normaal alleen te boeken bij het champagnehuis in Reims. Speciaal voor deze gelegenheid is de grootste suite van de Benelux omgedoopt tot Suite 1729, vernoemd naar het oprichtingsjaar van Ruinart. Boek nu een diner met overnachting. Er is een beperkt aantal data in november en december, dus wacht niet te lang. Om vast een idee te krijgen van de prachtige projecties, is hier een video.

 

Voor meer info en reserveringen, klik hier.

okura
Petit R
Petit R
Okura
Ruinart
Petit R