Le Tour

DE CHAMPAGNE

Scroll Down
05 Sep / Amsterdam

ongegeneerd

CHAMPAGNE
proeven

Een kapel vol met lange tafels, waarop de allerlekkerste champagnes klaarstaan. Het voortdurende geluid van ploppende kurken, dat weerkaatst tegen de hoge ramen. Een regen aan bekendere en onbekende champagnes, feestelijk bruisend in je glas. Dit klinkt als een droom voor iedereen die verzot is op deze altijd vrolijke wijn. Maar is helemaal geen droom! Het is de jaarlijkse tasting van wijnmagazine PERSWIJN. Niet alleen bedoeld voor wijnprofessionals, maar ook voor liefhebbers die wat meer willen leren over champagne. En wie wil dat nu niet?

Ook dit jaar organiseert PERSWIJN weer de proeverij Le Tour de Champagne. In de Sint Olofskapel van NH Collection Barbizon Palace kunnen bezoekers op 5 september, tussen 18 en 20.30 uur, verschillende champagnes proeven.

Alle tophuizen zijn aanwezig, bijvoorbeeld de net in Nederland gelanceerde Armand de Brignac. Maar je kunt ook kennismaken met een aantal kleinere champagnehuizen. Gepassioneerde wijnkenners laten je de wijnen proeven en leren je zo over de stijlverschillen tussen de verschillende champagnes. Ook kun je deelnemen aan een seminar, om zo te leren wat de invloed is van terroir, de opvoeding en dosage. Koop hier je ticket.

Tour de Champagne
Armand de Brignac
Tour de champagne
Le Tour de Champagne

PROEF
& leer