het 2e leven van
DOM PÉRIGNON

Scroll Down
03 Nov — 31 Dec / Conservatorium hotel

plénitude 2 bij

TAIKO CUISINE

Drie weekenden in november, kan de Dom Pérignon Vintage 2004 Plénitude 2 worden geproefd worden bij Taiko Cuisine in het Conservatorium hotel. Deze bijzondere vintage kan bij een dinerreservering als aperitief worden besteld en wordt geserveerd met een door topchef Schilo van Coevorden bedacht gerechtje.  


PLÉNITUDE


Dom Pérignon maakt alleen vintages en gebruikt dus slechts van druiven van één oogstjaar. Voor elke vintage wordt een klein aantal flessen apart gezet in de kelders, bedoeld voor een langere rijping. Dankzij deze extra tijd, neemt de activiteit in de fles toe. De gist brengt zijn magische energie over op de wijn. Na bijna 15 jaar, bereikt de energie-expansie zijn hoogtepunt en krijgt Dom Pérignon de status van Plénitude. Dit betekent dat de champagne zich ontwikkelt in alle dimensies: breder, dieper, langer, intenser en met een nagenoeg oneindige levensduur.


VINTAGE 2004


Maar liefst 18 jaar mocht de Vintage 2004 rijpen en in deze tijd werd de harmonie in de fles naar een hoger niveau getild. De lange, langzame rijping verstevigde de body van de wijn, terwijl de aard van de ondertussen wijn werd gepolijst. De versterkte energie proef je terug in de ronde harmonie. Dom Pérignon Vintage 2004 Plénitude 2 laat zich omschrijven als licht, teder en precies, maar ook diepgaand en beheerst.

 

RESERVEER NU

 

Boek nu een diner bij Taiko Cuisine met Dom Pérignon Vintage 2004 Plénitude 2 als aperitief. Hierbij wordt een passende bite geserveerd. Reserveren kan voor 4 & 5 november, 11& 12 november en 18 & 19 november.

Rondom de feestdagen, de laatste twee weken van december, kan in Taiko Bar bovendien Dom Pérignon Vintage 2012 per glas worden besteld. Deze wordt eveneens geserveerd met een bijpassende bite.

P2
P2
P2