ruinart 
PETIT-R

Scroll Down
29 Jan — 04 Mar

RUIN

art

Maison Ruinart organiseert Petit R Adventure: een exclusief en visueel diner in samenwerking met tweesterrenrestaurant Ciel Bleu.

 

Spectaculair, prikkelend en visueel. Dat is de exclusieve Petit R Adventure experience van Maison Ruinart. In samenwerking met Ciel Bleu, het twee sterrenrestaurant van Hotel Okura Amsterdam, kun je in november, december en januari een vijfgangendiner met bijbehorende Ruinart-champagnes boeken, Inclusief overnachting. Tijdens dit unieke diner in The Imperial Suite van Hotel Okura Amsterdam, wordt de rijke geschiedenis van Maison Ruinart verbeeld door Petit R, een digitale creatie die de oprichter van Ruinart tot leven wekt. Met Petit R wordt de geschiedenis van 's werelds oudste champagnehuis Maison Ruinart tastbaar en kun je de magie ervan als nooit tevoren ervaren. 

Gasten kunnen dit najaar op een gelimiteerd aantal avonden terecht in de luxe dinerruimte van The Imperial Suite van Hotel Okura Amsterdam – de grootste suite in de Benelux – om tijdens het Petit R Adventure de gerechten van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu te proeven. Speciaal voor de gelegenheid is The Imperial Suite omgedoopt tot Suite 1729, het vestigingsjaar van Maison Ruinart.

Tijdens het Petit R Adventure diner wordt de rijke geschiedenis van Maison Ruinart verteld en tot leven gebracht. Zo worden gasten mee teruggenomen in de tijd en ontvouwt zich, tussen alle borden en champagneglazen, het verhaal van Ruinart. De met de hand getekende creatie Petit R is met veel zorg geanimeerd. Van de subtiele bewegingen van een wenkbrauw tot de souplesse van een jas - alles is talloze keren gemodelleerd. Het heeft een duizelingwekkende 220 uur gekost om het verhaal te animeren en zo de geschiedenis digitaal te vangen. Voor Ruinart is artistieke expressie een manier om haar erfgoed, geschiedenis, savoir-faire en de uitmuntendheid van haar champagnes wereldwijd te delen. Deze digitale creatie is normaal alleen te boeken in Reims en nu voor het eerst en tijdelijk in Nederland.

Kaarten zijn te boeken in even getallen en vanaf twee personen. Het is een arrangement met een vijfgangerdiner en overnachting voor € 1.850. Reserveren kan via deze link.

Petit-R
Petit-R
Petit-R