Specially
YOURS

 

 

Scroll Down
24 Aug — 17 Oct / Club Champagne

recht
IN HET HART

CHAMPAGNE PERSONALISEREN

 

Met een persoonlijk cadeau raak je iemand écht recht in het hart. Moët & Chandon maakt het geven van een geschenk altijd speciaal, door de bijzondere Limited Editions, zoals deze Specially Yours. Een gepersonaliseerde giftbox. 

Liefde, bijzondere momenten, een jubileum of gewoon een fijne vriendschap. Er zijn genoeg redenen om iemand een cadeau te geven. Met dit persoonlijke geschenk kun je iemand precies vertellen waarom hij zo belangrijk voor je is. En wat is er een beter cadeau dan een fles champagne, die je meteen kunt openen om het samen te vieren? Want het prachtige champagne-koffertje houdt de fles twee uur gekoeld.

Op de box kun je een naam, een persoonlijke boodschap of felicitatie laten plaatsen. Daarmee maak je het nét even wat specialer. En... je hoeft niet bang te zijn dat het cadeau wordt doorgegeven! Bestel de gepersonaliseerde giftbox nu!


BESTEL JE GEPERSONALISEERDE GIFTBOX


Van 24 augustus tot 17 oktober kun je dit luxe, gepersonaliseerde cadeau bestellen bij Club Champagne. Je kunt kiezen uit fles Moët & Chandon Brut of een fles Moët & Chandon Rosé. Meer informatie volgt.

MOET & CHANDON
MOET & CHANDON
MOET & CHANDON