veuve clicquot
MUSEUMPLEIN POLO

Scroll Down
30 Sep — 02 Oct / Museumplein Amsterdam

champagne
& POLO

Van 30 september tot en met 2 oktober vindt het paardensportevenement Museumplein Polo Amsterdam plaats. Dé plek om gezien te worden, onder het genot van een goed glas Veuve Clicquot.

Hoefgetrappel, pollenstampen, picknicken. Veuve Clicquot is dol op polo. Een garden-setting met prachtig aangeklede gasten met kleurige pakken, rieten zomerhoedjes en ruisende zomerjurken. Op een grazig groen gazon nippen ze van een glas Veuve Clicquot Rosé, terwijl de op polopaardjes rijdende spelers elegant met hun polostick zwieren. 

Alle liefhebbers van spectaculaire paardensport en polosport zijn welkom op het Amsterdamse Museumplein op de vrij toegankelijke tribune tijdens deze vierde editie van dit Amsterdamse topevenement. Meer informatie over het polo-evenement vind je op deze website.

 

Polo is een balsport te paard, die is ontstaan in Noord-India/Pakistan en daar door de Engelsen is ontdekt. Zij namen het spel mee naar Europa. In landen als Argentinië, Spanje en Engeland is de sport nu enorm populair. Ook in Nederland neemt de belangstelling toe. Geen wonder. Het is een elegante sport, omhuld met een flinke dosis glamour. Toch is het ooit begonnen als oorlogssport en is het een extreem zware bezigheid, die veel eist van zijn spelers. Maar voor de niet-spelende kijkers is het vooral een excuus om te genieten van heerlijke picknick-gerechtjes en overdag een glas champagne aan de lippen te zetten.

 

VEUVE CLICQUOT

 

Veuve Clicquot heeft een lange traditie als het gaat om polo. De zonkleurige parasols, zadels en flessen zorgden voor een vleugje klasse tijdens menig polo-toernooi. Voor het eerst vindt dit geweldige Veuve Clicquot Polo-evenement plaats in ons land, op het Museumplein in Amsterdam. 

Veuve Clicquot op gazon
Polo
Veuve Clicquot
Veuve Clicquot Polo
Veuve Clicquot Polo
Veuve Clicquot Polo