ICE, ICE

baby

Scroll Down

champagne 

ON THE ROCKS

Moët & Chandon Ice Impérial, de eerste en enige champagne die speciaal is gemaakt om met ijs te drinken. Een nieuwe champagne-ervaring die leuke, frisse en vrije sensaties combineert en tegelijkertijd trouw blijft aan de Moët & Chandon-stijl.

De stijl van deze zomerchampagne onderscheidt door zijn heldere fruitigheid, de verleidelijke smaak en elegante rijpheid. Drink deze zomerchampagne in een wijnglas met drie blokjes ijs.

Ice Impérial

rond 
& FRIS

De kleur is diep goud met een glinstering van amber. De champagne heeft een aroma van tropisch fruit, sappige nectarines en een hint van framboos.

Ice Impérial combineert rondheid en frisheid. Een brede, vlezige smaak die iets wegheeft van een verse fruitsalade. Een betoverende zoetheid van karamel en kweeperengelei, een verfrissende zuurgraad van tonen van grapefruit en gember.

De champagne is gemaakt met pinot noir (40-50%), pinot meunier (30-40%en chardonnay (10-20%)

 

Ice Rosé

pretty 
PINK

Naast Ice Impérial is er ook een heerlijke rosé-variant, die ook speciaal is gemaakt om met ijs geserveerd te worden. Deze prachtige, fles brengt fun, frisheid en de vrije geest van de zomer samen. 

Zoet en stevig komen prachtig samen in deze champagne. De verleidelijke zoetheid van bessen met een prachtige balans tussen fris- en fruitigheid. Een verfrissende afdronk met het bitterzoete van grapefruit. 

Serveer hem in een wijnglas met drie blokjes ijs en bijvoorbeeld wat rood fruit, zoals een aardbei. Stralender wordt je zomer niet.